google-site-verification: google8875954fc35e5380.html

ONLINE EDZÉSEK


Az online élő közvetítések átmenetileg szünetelnek. Válogasson az archiv edzések közül!

CSATLAKOZZON AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSHEZ: 


B. Anikó


"5 éve járok Szilvi edzéseire, és én is bátran ajánlom! Nekem térd- illetve kéz problémáim is vannak (porc és ízület) de abszolút kompatibilisek az edzések számomra is. Szilvi ad alternatívát azokra a gyakorlatokra is, amiket éppen valami miatt nem tudsz megcsinálni. Figyel minden igényre, nála igazi csapattagnak érzi magát az ember. Jobban függővé tesz, mint a csoki . Erősebb, formásabb, kitartóbb leszel , a streching órák pedig felérnek egy terápiával testnek és léleknek egyaránt.."

Sz. Éva


"Garantált izomláz,így muszáj rádolgozni,a végén aztán nem tudsz leszokni,de bármikor be lehet kapcsolódni!Ilyen jó edzővel könnyű a mozgás!Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


D. T. Margit


"Mindenkinek szívből ajánlom, ha nem tudsz az élő adásban részt venni, bármikor pótolhatod! Nagyszerű edző, szuper csapat, jóleső gyakorlatok! Imádom! "

B. Éva


"Szilvi profi edző, a gyógytornász "szemüvegén" át formál bennünket. Közvetlen, vidám a természete, így garantált az edzések jó hangulata. A chat fal segítségével könnyen tudunk kérdezni, véleményt mondani. Ezt Szilvi várja is és az igényeinkhez igazítja a feladatokat.Olyan, mintha testközelben edzenénk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! ."