ONLINE EDZÉSEK

A járványügyi korlátozások miatt sajnos nem tudunk a Lovassy gimnáziumban edzeni. De a munka folytatódik! Online felületen.

A csapat egyben maradt, nagyon nagy mentális segítség ez mindannyiónknak ebben az időszakban.

Ha szeretne csatlakozni, bármikor megteheti!              Keressen  telefonon a 70/542-8211 számon, vagy e-mailben: szilviavida44@gmail.com

A program színesítése miatt szerezzen be pár egyszerű eszközt: gumikötél vagy szalag (erőssége a fittségi állapotnak megfelelő legyen) miniband szalag, 0,5 kg-os kézisúlyzó (ez helyettesíthető vízzel megtöltött üdítős palackkal).


Az edzések élő közvetítésekben zajlanak, így sokkal könnyebb motiválnunk egymást. De ha az adott időpontban nem tud részt venni,  később tudja pótolni az archív felvételről.

Az edzéseket fizetheti alkalmanként, biztonságos fizetési felületen, ez esetben a vásárlástól számított 24 óráig tudja megtekinteni.

Ha rendszeresen szeretne edzeni,  kedvezőbb megoldás a havi bérlet váltása, amit megtehet személyesen, vagy banki átutalás formájában.                                                      A bérlet váltásával kapcsolatban kérem keressen telefonon vagy üzenetben!                                  


Az élő közvetítések órarendje:

2021.Február 1-től!

  • Hétfő 18.30 Alakformáló edzés
  • Szerda 18.30 Alakformáló vagy Köredzés
  • Péntek 17.30 Stretching vagy Gerinctréning

A gyakorlatok kivitelezését itt az online térben nem tudom ellenőrizni. Ezeket a gyakorlatokat egészséges embereknek állítom össze. Így, ha valamilyen mozgásszervi-, kardió betegségben szenved, kérem kérje ki kezelőorvosa véleményét, engedélyét. A fokozatosság elvét betartva végezze az edzéseket.

NYÁRI SZÜNET JÚLIUS 1-TŐL!

KEDVES VENDÉGEIM!

AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉS JÚLIUS 1-TŐL SZÜNETEL!

AMENNYIBEN SZERETNE EDZENI, KÉREM VÁLOGASSON AZ ARCHÍV VIDEÓK KÖZÖTT!

JÓ PIHENÉST, SZÉP NYARAT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

                

CSATLAKOZZON AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSHEZ: 

ARCHÍV EDZÉS VIDEÓK

Erről a felületről a már lezajlott élő közvetítések felvételeit tekintheti meg!B. Anikó


"5 éve járok Szilvi edzéseire, és én is bátran ajánlom! Nekem térd- illetve kéz problémáim is vannak (porc és ízület) de abszolút kompatibilisek az edzések számomra is. Szilvi ad alternatívát azokra a gyakorlatokra is, amiket éppen valami miatt nem tudsz megcsinálni. Figyel minden igényre, nála igazi csapattagnak érzi magát az ember. Jobban függővé tesz, mint a csoki . Erősebb, formásabb, kitartóbb leszel , a streching órák pedig felérnek egy terápiával testnek és léleknek egyaránt.."

Sz. Éva


"Garantált izomláz,így muszáj rádolgozni,a végén aztán nem tudsz leszokni,de bármikor be lehet kapcsolódni!Ilyen jó edzővel könnyű a mozgás!Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


D. T. Margit


"Mindenkinek szívből ajánlom, ha nem tudsz az élő adásban részt venni, bármikor pótolhatod! Nagyszerű edző, szuper csapat, jóleső gyakorlatok! Imádom! "

B. Éva


"Szilvi profi edző, a gyógytornász "szemüvegén" át formál bennünket. Közvetlen, vidám a természete, így garantált az edzések jó hangulata. A chat fal segítségével könnyen tudunk kérdezni, véleményt mondani. Ezt Szilvi várja is és az igényeinkhez igazítja a feladatokat.Olyan, mintha testközelben edzenénk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! ."