google-site-verification: google8875954fc35e5380.html

SpinRacing- csoportos, zenés, edző által irányított teremkerékpár edzés.

A SpinRacing az egész test fejlesztését megcélzó kerékpáros edzésmódszer. Az edzésprofilokban nem csak a láb terhelésére koncentrálunk, hanem a felső test, a karok, vállak és a hátizomzat edzése is zajlik. Sokoldalú, színes, effektív és kreatív terhelést biztosítva a résztvevők számára.  Nagy hangsúlyt fektetünk a zene válogatásra és a zene alkalmazására.  A változatos edzésprofilok az edzők személyisége és a koedukált csoportok remek hangulatú, vidám edzéseket eredményeznek. Mindez egyedül nehezen megy. Csapatban sokkal könnyebb! Nem véletlen, hogy a SpinRacing népszerűsége már közel 20 éve töretlen.


SpinRacing Kerékpáros Edzőterem

Vp. Kiskőrösi utca 36. Tel: 70/542-8211

Edzőtermünkben 18+1 Spinner kerékpár áll rendelkezésünkre.                      Az órák bejelentkezés után látogathatóak.

Bejelentkezni a 70/542-8211 telefonszámon tud!

Az órarend átmeneti, az igényeknek megfelelően bővítjük!                   

 

AKTUÁLIS ÓRARENDÜNK

Érvényes: 2023.01.01-től

FONTOS TUDNIVALÓK!

  • Az edzések bejelentkezés után látogathatóak. Időpontot foglani a 70/542-8211 számon tud.
  • Ha nem tud megjelenni a foglalt időpontodban, az edzés díjmentesen lemondható telefonon vagy sms formájában a foglalkozás napján 14.00 óráig. Így a várólistán várakozó vendégeket tudjuk értesíteni a felszabadult helyekről. Lemondás hiányában kérjük az óradíj rendezését.
  • Amire szüksége van: váltó cipő, kényelmes, kerékpározáshoz alkalmas sport ruházat, törölköző, folyadék.
  • Próbáljon időben érkezni az órára. Késéssel zavarjuk az edző és a többi vendég munkáját!
  • Kezdő vendégeknek javasoljuk a pulzusmérő használatát. Díjmentesen használhatja a teremben lévő órákat. Kérem kérje a recepciós pultnál.
  • Érezze jól magát edzéseinken!

Judit Wéber-Fox


"Több mint 20 éve ismerem Szilvit, veszek részt edzésein. Az évek alatt lelkesedése, szakmai tudása, frissessége csak gyarapodott. Minden edzésen ugyanaz a bíztató, lelkesítő kisugárzás fogad - mert szereti azt, amit csinál és szereti a vendégeit is. Szakmailag folyamatosan fejleszti magát, teljes vállszélességgel támogat minden magát fitten tartani, fogyni vagy erősödni, illetve gyógyulni vágyó vendéget. Szerintem Szilvi az aerobic és spinracing edzők szuperpéldánya!:)"

Éva Balassáné Veres


"A nagy szaktudás jókedvvel, vidámsággal párosul. Így aztán remek hangulatban, nagyon jó zenékre "szinte észrevétlenül" jó alaposan megdolgoztatjuk magunkat. És az eredmény nem marad el...!Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Tóth Adrienn


".Szilvi remek edzéseket tart, csak ajánlani tudom kezdőknek és edzetteknek egyaránt. Az edzések változatosak, kellő kihívást jelentenek. Nagyon kedves és szakmailag felkészült oktató! "